Om Studion

Lär känna Gyllenbreider Studio lite bättre.

Adam Gyllenbreider heter jag och är grundare av Gyllenbreider Studio. Det hela började under min gymnasietid när jag fick upp intresset för webbdesign. Ända sedan dess (2011) har jag drivit företag med huvudfokus på webbdesign, då under namnet Partner7 men sedan 2022 under namnet Gyllenbreider Studio.

Anledningen till namnbytet är framförallt för att jag satte upp nya processer och rutiner, utökade mina tjänster och erbjudanden och därför kände att det blev lite av en nystart med ännu fler möjligheter att hjälpa dig som kund.

Jag bor i ett område precis mellan Norrköping och Söderköping som heter Snöveltorp. Där bor jag med min fru Ermina och vår son Liam. När jag inte jobbar på en hemsida eller en ny app meckar jag gärna med bilar, letar efter ny hårdrock eller springer längs med otroligt fina Göta Kanal.

Mitt arbetssätt

Oavsett om det är en hemsida eller en app som ska skapas ser processen likadan ut. Arbetet ser såklart lite olika ut men i grund och botten är det samma steg som vi ska gå igenom ihop. Du ser vilka dessa är här nedan.

1) Layout & Design

En stor och tidskrävande del i att skapa en hemsida eller app går åt till planering och layout. Jag börjar därför med att ta fram en sitemap (hierarki över sidor och menyer) som du först ska godkänna innan jag börjar designa startsidan och en undersida.

2) Bygga & Utveckla

När layout och design är godkänd av dig fortsätter jag med att designa samtliga sidor samt implementerar alla funktioner vi vill använda oss av. 

3) sista Justeringar

När hemsidan eller appen är redo för en sista granskning går vi igenom samtliga sidor och gör eventuella ändringar innan det är dags för lansering. Nu går vi igenom detaljerna som t.ex. rättstavning i texter, kontrollerar kontaktinformation, funktioner o.s.v.

Är du redo att starta ditt nya projekt?

Vänta inte! Jag har anteckningsblocket redo och kaffet klart. Vi kör!